Vahvuutemme on omavaraisuus, sillä meillä on käytössämme useita eri juhlatiloja ja oma catering vuosien kokemuksella. Nämä asiat pitävät huolen, että tapahtumakokonaisuus on laadukas, luotettava ja hinnoittelultaan kohtuullinen. Ollessamme samaa konsernia yhteistyömme sujuu mutkattomasti ja juhlienne pääosassa voi olla joko ruoka, tila tai ohjelma.

JUHLATILAT

Omia juhlatiloja meiltä löytyy pääkaupunkiseudulta ympäri Helsinkiä, Espoota ja Vantaata. Lue lisää tiloistamme ja cateringista Soupster Cateringin sivuilta. Juhlatilamme soveltuvat laidasta laitaan erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeimpiä, joten tarpeen mukaan autamme myös etsimään muita juhlatiloja ja teemme tapahtumatuotantoa myös muissa kuin omissa tiloissamme esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa.

CATERING

Soupster Catering on urbaani cateringpalvelu, jolla on jo 20 vuoden kokemus. Olemme järjestäneet yli 10000 tapahtumaa tuhansien ihmisten gaaloista pienempiin perhejuhliin. Vaikka Soupster Cateringilla on jo ikää ja kokemusta voisi meininkiämme kuvailla nuorekkaaksi ja nykyaikaiseksi.

 

Yksi cateringin kulmakivistä on cateringmenujen suunnittelu tilaisuuskohtaisesti asiakkaiden toiveiden mukaan. Pidämme kyseisestä prosessista tiukasti kiinni, jotta saisimme nostettua asiakkaidemme arjen kohtaamiset ja juhlahetket palveluidemme avulla seuraavalle tasolle. Sivuiltamme löydät joitain suosituimmista cateringin menukokonaisuuksistamme, jotka olemme rakentaneet avuksesi. Emme kuitenkaan halua rajoittaa luovuuttanne, joten anna meille teema, niin päästämme tiimimme irti!