SOUPSTER

Rakkaudesta ruokaan, tunteiden herättämiseen ja elämyksien luomiseen. Siitä tarinamme alkoi vuonna 1997: rajoja rikkovasta Soup-ravintolasta, joka oli oman aikansa kapinallinen tarjoten uusia näkemyksiä Helsingin ravintolatarjontaan. Vuosi vuodelta Soupsterin perhe on kasvanut, kehittynyt ja vahvistunut. Perheemme sydämessä kytee edelleen samat arvot, jotka ovat ohjanneet toimintaamme alusta alkaen: välittäminen, jatkuva kehitys ja ”fun”. Soupsterin perheeseen kuuluu useita ravintoloita eri puolilla pääkaupunkiseutua, jotka muuntuvat käden käänteessä persoonallisiksi juhlatiloiksi. Idearikas catering tiimimme on toteuttanut herkullisia tarjoiluja niin pieniin kuin isompiinkin tapahtumiin jo usean vuoden ajan. Jatkuva kehitys ja kansainvälisten trendien seuraaminen takaa innovatiiviset ratkaisut seminaareista tiimipäiviin ja asiakastapahtumiin.

TIIMI

Kokki, tiskari, tuottaja, tarjoilija, suunnittelija, keittäjä, hovimestari, baarimestari…perheestämme löytyy kaikenlaisia mestareita ja alan intohimoisia ammattilaisia. Kerrassaan huipputekijöitä! Laaja ja vankka osaaminen ruoan, juoman ja tapahtumien parissa näkyy mutkattomassa tavassamme toimia. Töitä tehdään pilke silmäkulmassa ja hymy herkässä, vahvalla ammattitaidolla.

 

Sanonta kuuluu, että hyviä tekijöitä on vaikea löytää. Mutta eihän tässä nyt ole aikaa olla jatkuvasti piilosilla, joten tässä me olemme (meitä on jo lähes 300, joten tässä vain pinta raapaisu ammattilaistemme armeijasta):

1
Myynti
Event Sales

myynti@soupster.com

3
TONI PIRTTIMAA
Keittiötoimenjohtaja

+358 40 580 2275
toni@soupster.com

2
TANJA KOKKO
Cateringin tuotantojohtaja

+358 40 173 7709
tanja@soupster.com