POTKUA VUODEN ALKUUN KICK OFFISTA

POTKUA VUODEN ALKUUN KICK OFFISTA

Loppuvuoden kiireiseen pyöritykseen kuuluu kaiken muun hässäkän ja hössötyksen lisäksi myös tulevan vuoden suunnitelmia, uusien tavoitteiden asettamista ja strategioiden hiomista. Maittavan joululevon jälkeen onkin sitten aika laittaa suunnitelmat toteen ja potkaista koneisto taas jyrähtäen käyntiin!

Kick offista kannattaa ottaa kaikki hyöty irti ja suunnitella se huolellisesti. Ei päämäärätöntä haahuilua, kalvosulkeisia, sulkeutumista poteroihin tai yhden miehen manifestia. Ehei, hyvä kick off on jotain ihan muuta!

Onnistunut kick off on sopivassa määrin hauskanpitoa ja liiketoiminnan yhteisten linjauksien kirkastamista. Se on yhteishengen nostattamista, motivoimista ja valmistautumista tulevaan. Kick offia suunniteltaessa on hyvä miettiä tarkkaan päivän rakennetta ja tavoitetta. Toisiko ulkopuolinen puhuja uusia näkökulmia tekemiseen? Jos tiiminne on tuore tai siihen on tullut paljon uusia jäseniä, voi yhteiset aktiviteetit tai visaiset ryhmätehtävät olla oikea ratkaisu tiimihengen luomiseen. Entäpä leikkimielinen ”amazing race” joka herättelee keskittymiskyvyn äärimmilleen?

Mahdollisuuksia löytyy laidasta laitaan. Tärkeintä on, että tilaisuus on yrityksen näköinen ja tarpeet huomioiva. Siksipä räätälöimmekin kaikki kick off -tilaisuudet alusta alkaen, askel askeleelta. Kick off on vasta matkan alku, jonka varrella on hyvä pitää välietappeja määränpään saavuttamiseksi. Jotta polku olisi mahdollisimman suora ilman turhia ”dead endejä”, autamme mielellämme suunnittelemaan myös antoisat välietapit matkanne varrelle.

Niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, jotain ihailtavan mahtipontista ja yhteisöllistä on tunnetussa lausahduksessa ”One team, one dream”…Täyttä höyryä kohti inspiroivia kick offeja siis!