PALAPELI NIMELTÄ TAPAHTUMA

Soupster Family juhlat Valkoinen Sali juhlatila Helsinki.

PALAPELI NIMELTÄ TAPAHTUMA

Soupster Events on pikkuhiljaa rakentunut tapahtumapalvelu, jonka suurin innoittaja on asiakkaidemme kasvava tarve kokonaisvaltaisille palveluille erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien tiimoilta. Soupster Catering on toteuttanut upeita tarjoiluja yritystapahtumiin ja elämän tärkeisiin juhliin jo yli 20 vuoden ajan, ja siinä samalla olemme järjestäneet tapahtumiin myös somisteita, esiintyjiä, kalustoa ja muita palapelin osasia. Nyt meillä on ilo suunnitella ja koota tapahtumien palapelejä Soupster Events nimeä kantaen!

Autamme tapahtumien ideoinnissa ja toteuttamisessa, palapelin palasten kääntelyssä, vääntelyssä, sovittelussa ja paikalleen asettelussa.  Meiltä löytyy lukuisia omia ravintoloita ja juhlatiloja ympäri pääkaupunkiseutua tai voimme toteuttaa tilaisuudet ja tapahtumat lähes paikassa kuin paikassa, oli se sitten sukellusvene, urheilukenttä tai kesämökki.

Tiimistämme löytyy niin pelottomia uusia lupauksia, kuin kaiken nähneitä konkareitakin. Meissä on ripaus hulluutta, soppakauhallinen luovuutta ja aimo annos ammattitaitoa. Uskomme vahvasti tiimityöskentelyyn ja siihen, että yhdessä olemme enemmän. Tämän vuoksi olemme haalineet ympärillemme vahvan yhteistyöverkoston, joka täydentää ammattilaistemme laajaa kaartia, perhettämme.

Soupster Family juhlat.

Kelpaisiko sinullekin muutama lisätunti vuorokauteen? Emme pysty lisäämään tunteja vuorokauteen, mutta pystymme hoitamaan tapahtumien suunnittelun ja toteutuksen puolestanne, jolloin te voitte käyttää aikanne muihin asioihin. Käytössämme on laajasti omia resursseja, joka tekee tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta hyvin kustannustehokasta. On suuri ilo päästä tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia palveluita pikkujoulujen, virkistyspäivien, seminaarien, asiakastapahtumien, häiden ja muiden tilaisuuksien parissa. 

Laita viestiä, pistä langat kuumaksi, heitä haaste ja anna meidän ideoida puolestasi!

Rakkaudesta lajiin, Soupster Eventsin tiimi